Kip's Vine - No-One Does Chicken Like Kip.

Skaffa tennisunderlag

Det är kul med sport och det är kul att det finns så många olika sporter som man kan välja på och som är roliga att hålla på med. Det är bra att man håller på med något så att man känner att det blir bättre och att ma når bra fysiskt. För vi vet ju alla att det är bra att man håller sig aktiv så att man kan få det att bli så bra som möjligt och att man kan må bra.
Det är kul att prova på nya sporter och se ordet är något som man fastnar för och som man känner är något som man tycker är kul och som man skulle vilja fortsätta att göra.

Hitta sin sport

Ja ibland så kan det ta lite tid innan man hittar det som man känner är det som man tycker är som roligast att hålla på med. Det kan vara bra att gå på olika och känna efter, det gör mycket om man har ett bra ställe att gå till som har bra utrustning och bra lokaler då blir det så mycket roligare. Om man ska spela tennis till exempel så kan det vara bra att man har ett bra tennisunderlag så att man ser vart alla markeringar är. Det blir roligare och man känner att man kan göra bättre ifrån sig. Ja det finns verkligen mycket som är bra och som man kan göra för att det ska bli så som man vill.
Så man kanske hittar sin nya sport genom att prova sig fram och det är ju härligt om man kan hitta det som man tycker om och som man känner är det som man vill ha och som gör att det blir så bra som möjligt och så kul som man vill ha det när man ska hålla på med en viss sport.